Hoe het werkt

Zon op Dak

0 +
Deelnemers
0
kWh per jaar
"Bij Duurzaam Aadorp komen opwekkers, afnemers, en investeerders van energie samen."
Hoe het werkt
Aadorpse energie

Het eerste Zon op Dak project!

Duurzaam Aadorp heeft haar eerste Zon op Dak project gerealiseerd! Op het dak van Asteleyner Betonboringen zijn in september 36 zonnepanelen geplaatst. 

Bewoners van Aadorp kunnen hier op twee manieren van profiteren: binnenkort kunnen zij via een verlaagd tarief Aadorpse energie inkopen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om mee te delen in de financiering van het project. Zie de obligaties hier onder.

Projectinformatie

Start opwekking: september 2021
Soort panelen: 270 WP
Aantal panelen: 36
Aantal kWh: 8500 (goed voor 3 huishoudens)
Aantal obligaties: 250 à €100
Soort project: SCE

Investeer en verdien

Verdien met Obligaties

Coöperatie Duurzaam Aadorp biedt de mogelijkheid voor iedere Aadorper om mee te investeren in Aadorpse stroom. Via obligaties kan worden geïnvesteerd en hiermee wordt een rente van 4% ontvangen. We hebben investeerders nodig voor de zonnedaken om zo de gehele financiering mogelijk te maken. De investering is éénmalig. Daarvan wordt het desbetreffende project gefinancierd inclusief de jaarlijks terugkerende kosten voor onderhoud en verzekering.

De looptijd van onze projecten bedraagt maximaal 15 jaar. Gedurende deze periode wordt jaarlijks 4% rente uitgekeerd. Vanaf het vierde jaar wordt naast deze rente ook de inleg in jaarlijks gelijke delen terugbetaald. Leden kunnen investeren in obligaties van €100 vanaf 1 tot een maximum van 20 obligaties.

Bij een investering in een project van bijvoorbeeld 10 certificaten (totale waarde 1.000 euro), ziet de verwachte ontwikkeling van de investering er als volgt uit:

solar panels
Profiteer van aadorpse energie

Investeer mee!

Via ons contactenportaal kun je je aanmelden voor het eerste Zon op Dak project van Duurzaam Aadorp. Je kan zelf bepalen hoeveel obligaties je wil nemen. Als je al lid bent van Duurzaam Aadorp hoef je geen inschrijfkosten te betalen. Tijdens het inschrijven kun je er voor kiezen om lid te worden.

Weet jij een geschikt dak?

Dak Opgeven

Wij zijn altijd op zoek naar onbenutte daken van bedrijven, schuren of andere gebouwen met een iets groter dak in Aadorp en omgeving. Deze toveren wij om tot zonnedaken. Als eigenaar van het dak krijg je hiervoor een vergoeding.

Door je dak beschikbaar te stellen kan Aadorp gezamenlijk profiteren van Aadorpse stroom, en help je Aadorp om te verduurzamen.

Het enige wat je hoeft te doen is je dak beschikbaar stellen. De rest regelen wij: van het aanvragen van de subsidie, het zoeken naar investeerders, tot de installatie en onderhoud van de zonnepanelen.    Adres waar het dak zich bevindt    Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

    Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed